Enkel bildredigering





Ett exempel på hur man kan få mer liv i bilder bara genom att ändra några få småsaker. Det här tog mig inte mer än kanske 10 minuter. :) Simpelt och effektivt!



Helt oredigerad så vitt jag vet. bilden saknar kontraster och ser allmännt grådassig ut.


Det löser man lätt med verktyget "brightness & Contrast" I Photoshop.
 Bilden får genast mer liv! (Jag har även lagt på lite färg på läppar och ytterst lite i ögonen också. :)


Bra va? :)

Projekt & Företagande, Fåglar



Idag är jag bitter. Det första som händer på lektionen är att vår trevliga lärare Lotta förbjuder mig att dricka min morgonCola på lektionstid(något som inte hänt på 2 år). Det förstör hela dagen direkt. Vidare så tvingar hon oss att göra ett test på internet som skulle testa vår kreativitet och självuppfattning. Det var fullständigt värdelöst och jag fick skäll när jag påpekade att det inte var vettigt eller relevant på något sätt.

Till sist, när vi väl blir fria från detta helvete och får gå på rast. Då bajsar en fågel på mig. självklart. Helt toppen. Åh vilken härlig dag.

Nu är jag tillbaka i klassrummet och ska göra ett sk. "Gantt schema". vad nu det är, det fick vi aldrig en vidare bra förklaring på, och det förväntas av oss att vi ska räkna ut allt själva i det här projektet. vem skulle kunna bygga ett hus åt presidenten utan att veta hur han vill ha det?

Bitter, var ordet.

Maaamaaa





Shut your mouth boy when will you learn?
mama, haven't you heard, you sold out all over the world!




Random som få. jag har tråkigt.

Hajk, chips & älskling




Hoj :p

Igår var jag ut på Hajk med media/entrepenör ettorna. Hur intressant som helst. Jag åkte ut med min mentor Linda och 3 andra treor(eller tvåor kanske de var ;p). Ute vid stugorna var det fullt sjå för alla lärare att bära korvbröd och hålla koll på ettorna. Komisk syn. Jag och Kerstin gick ut i skogen o kollade lite på lingon och harsyra. så, VG i friluftsaktivitet Idrott & hälsa B. känns bra. en kurs till avklarad! bara typ.. 7 kvar :P haha det löser sig!!

på kvällen kom gos och hämtade mig och vi for hem till honom (som vanligt). Det blev middag fort som attan. Piroger till mig och en matlåda Pepparstek o potatissallad till Johan. gott som faen! sen chips, choklad, kaffe, film, ramlösa och massa mys!

Helt wunderbart!


Det är chill

Att tillfredställa en kvinna




Hoppe säger (13:33):

Studier visar att krävs en längd på 8,5 cm och en bredd på 4,5 cm för att tillfredsställa en kvinna - om det är VISA eller Mastercard spelar ingen roll.


Rar kille det där :p

Dagen efter




Oi, igår var en ganska fin kväll.


Klockan hann bli 20 i 8 innan vi kom fram till bolaget i Gränby, dvs. 20 min innan stängning. Det blev en box rött. riktigt gott var det, hette något med Veronica... Ajja, sen for vi hem till Mickan, satt där o drack tills kl 11 ungefär. Sen kom Mickes bror Björn o hämtade oss. Vi skulle ut till en "fest" i Storvreta hemma hos Mickes chef. Intressant..


Väl hemma igen så gick Micke och Mickan in till henne, och jag och Johan knallade till Årsta. halvägs inser vi att nycklarna ligger kvar i bilen som står hos mickan, så det var bara att vända... Hemma hos Johan fortsatte festen med mer vin och massa snack. Sedan somnade vi båda med alla kläder på, ovanpå täcket i sängen... Bra kalastankade.

Idag mår man lite som man förtjänar, men vi var precis ned till Ica och inhandlade Juice, köttbullar och glass med krossad choklad!! Ooooh gott gott.. nu ska jag äta som satan! tjingeling


Jag tycker om min man<3

Min man tycker om mig<3


Gos




Nu ska jag strax hoppa in i duschen, sen kommer gosgrabben o hämtar mig.
 Då blire till att glo och dricka cola(det lilla som finns kvar i flaskan). Sen sussa.
 Förhoppningsvis så får jag sova med nyllet, igår somnade han i soffan stackarn,
fann honom i morse, så söt där han låg och frös ihjäl under en liten filt... sorgligt...
 Men men.. ansikte, som man säger.



Jöaaa!!<3




Moderns planer efter döden



Stod precis och diskuterade det otroligt skojjiga ämnet om vad som händer med oss i familjen om vi skulle kola. dvs om vi har någon familjegrav eller hur det nu blir. Mamma tyckte inte det lät så logiskt eftersom hela vårt nät av familjemedlemmar skulle uppgå till typ 30 pers i och med att hon har barn med två olika karlar och är tillsammans med en tredje just nu. (Förr så fick man ju ligga bredvid den man var gift med.. ja jag säger då det, tvåtusentalet....)

Sen kom hon på det...:

Mamma:"Nej men vafan jag ska ju inte ens ligga i någon grav!"

Jag: "Nehe vart ska du då?"

Mamma: "Jag ska frystorkas och spridas ut"

Jag: "frystorkas?"

Mamma: "ja jag vill då fan inte brännas, ni kan frystorka mig och sprida ut mig... över en hundkennel eller något. Så får de nånting att gnaga på också. Kasta in benen där, eller så kan ni ju göra Frolic av mig....!"

Jag: Din sjuka jävel...

Och så fnittrade hon lite och återgick till matlagningen....


Pill Pill




bara för att jag är en rätt uttråkad tjej så har jag piffat upp en tjej. (bilden hittade jag på ett flashback forum där någon bad om hjälp :p)



Tjejen i mitten var inte så vacker...(Mina tankar gick direkt till Jay Leno när jag såg henne)




Men bättre blev det...




Photoshop är ett fantastiskt program... :)

The power of Photoshop




Satt och pysslade lite.. :)





R.I.P




Idag fick jag reda på att min biologiska morfar dog igår. Thailand var nog inte så hälsosamt för honom. Kan inte säga att jag är speciellt berörd dock, har inte träffat honom på 6-7 år. Men men, synd är det ju allt.

MVG





Hej åhå, idag var jag till skolan och gjorde en IG-prövning i Webbdesign, (som jag bvara lyckats dra på mig pga lathet). Och nu har jag höjt från sämst till bäst =) MVG till Mimi!

Flash CS3

Yo, jag är en mikhet uttråkad människa. Mannen är hos sina päron och rensar svamp... 

Ligger i sängen och försöker lära mig Flash CS3.. så jävla tråkigt med nybörjar tutorials.. "rita ett tåg".. fyfan,. jag vill göra coola intros till hemsidor och häftiga menyer. Jag försöker intala mig själv att man måste börja smått och jobba sig framåt, men det är ju så tråååkigt!!

Återgår. 

Spillerill

Sitter o dricker rödvin för mig själv, ska strax sluta mig till mor och Göran i vardagsrummet. Johan drog iväg på krogen nyss.

Sol, Vind och Vatten

Hej där

Nu sitter jag hemma hos syrran och väntar på karln.
Vi ska åka ut till Länna och bada idag igen.
Var där igår men då var vi på ett lite tidspressat schema så det blev inte mycket bad ändå.

Jag är aningen besviken på mig själv att jag stod där och fjantade såpass länge. Men men, jag har i allafall hoppat från 6-7m höga klippor ner i okänt  vatten. Hell yeah. (ett litet skrik bjuder jag på) ;)


Jag o pussgurkan :P


En Mickan


Två nöjda själar efter det höga hoppet :p


En randomkille som gjorde det mest spektakulära hoppet på hela kvällen.
 Från avtrampet så var det flera meter ut till sjön.
I bildens ögonblick så är han rakt ovanför bergklippor,
men lyckas sedan flyga ner fint i vattnet. Säkert 10-11 meter högt. Galning!



BTW, det var asvarmt i vattnet!! Nu ska jag iväg o flyga over stenar jag med :)



Photoshop shoot




Hoppohej, satt nyss och trixade i Photoshop.

Detta är resultatet :) En fin liten 80-tals inspirerad pix till min älskling!


Alone again

Halloe

Sitter nu här i min ensamhet, Johan åkte precis hem till sina päron för att bygga ställning. vad säger vi om det? Att lämna mig igen? när han precis kommit hem:( stackars mig! Nu måste jag tröstäta ballerinakakor och vaniljglass. Ända tills ikväll, då får jag tillbaka livsgnistan då vi ska laga mat tillsammans med Mickan hos Johan. Blir nice.Undrar vad det blir för mat tro..=?

Min planerade myskväll med ljus och middag blev absolut inte av. ljusen förblev otända och middagen blev en halvfabrikatspizza och några chickybits. men det var mysigt ändå. vi tittade på tv och så... =) Han är ju bara bäst, min man.

Nu ska jag hoppa in i duschen, trycka i mig en billys och sen bär det av ner mot stan. Fika i stadsis med Systeryster!

Ses!

Äntligen hemma

iih snart är min kära man hemma igen!! efter 6 hemska dagar av saknad!

Wohooo


<3



Stockholm med 11 tyska scouter!

Efter en heldag i Stockholm så träffar vi ett helt gäng med 11st tyska scouter. det var hur kul som helst. veckans höjdpunkt! de hatar nog oss nu =)


Hela gänget (utom 1 verkar det som, smitarN^). Alla våra tyska superscouter. Grabben längst till vänster är "the big boss". Hade ni aldrig kunnat tro va?


Alinde, jag och 3 av scouterna. Observera den vänstras glasögon. Den högra heter Felix.

Toga toga

Toga



Andra dagen/natten med Alinde in town





Fyfan så galet... Lördagen har inletts, vaknar upp vid halv 3 sådär lagom äckligt bakfulla. Vi inser ganska snabbt att vi måste fixa mer bira till kräftskivan på kvällen. Men ännu snabbare inser vi att bolaget stänger om en kvart. så det var ju kört...

Ringer mormor och får låna en flaska vin av henne, Cecile skulle sjussa upp oss så hon hämtade oss vid halv 5 ca. det var nice.

Kvällen hos elin var storartad. galet party som involverade det mesta. bland annat tävlade tjejjerna om vem som kunde få ner en banan längst i halsen. Till en början var Linn en solklar vinnare, men sen kom Jossan (eller var det Paula?) och totalt sopade banan för allihop. galet roligt.

Sen blev det bussen ner på stan, Linn ramlade runt och kom åt stoppknapparna hela tiden så bussen stannade på varje station. till sist ledsnade chauffören på det och ställde sig och skrek
"JAG KÖR INTE EN METER TILL FÖRRÄN NÅGON HAR KLIVIT AV"
och så gick han ut o rökte. helt crazykul. stackarn...

Juste för fan, vi alla är klädda i Lakan, eftersom det var Toga, grekiskt tema. minst sagt en nämnvärd detalj.

Bilder kommer, men nu måste jag bli av med baksmällan innan jag kreverar,,,,

Första dagen/natten med Alinde in town


RSS 2.0