Mot ännu en helg på jobb

Nu har jag precis stigit upp från min gudomliga säng.. eller ja, det var väl en halvtimme sen. Måste kila till jobbet om 2 timmar, men ändå sitter jag bara här och gör absolut ingenting. Seg kan jag kallas. Kan möjligen bero på att det är helt omöjligt att vakna på bra humör i den här familjen. Det börjar bli dags att dra sig, snart som attan.

Men men, jag drar i smilbanden och låtsas att jag är glad, så blir jag det till sist! Smart? yes! Nu är det ju faktiskt Halloween och jag ska jobba!


*Ett barcrew på 7. Maria, Jag, Tove, Fia, Maria, Anders & Ann-Sofie*

Wish us a shitload of tip!

Efter mycket om och men..

...Programcrasher, alldeles för lite RAM-minne för ett projekt som detta, för mycket fritid och ett dåligt humör. Detta har jag alltså suttit och påtat med sen klockan 3 idag. En till synes enkel labyrint..



Till synes enkel labyrint...

/Cry

Jag kan inte annat än säga HELVETE, och förbanna min egen dumhet. Här har jag suttit och arbetat med en labyrint i Adobe Illustrator. Ungefär i 3h hittills.. Och tammefan, har jag inte sparat en enda gång! Klart som fan att datorn inte ska palla med?  Fyfan säger jag.. det är bara att börja om :( jag vill verkligen ha den labyrinten så.. helvete helvete helvete!!!

Bra eller Anus?


HISSAR

 

★ Halloween är på ingång! Nu blir det mys med pumpor och spindelväv överallt. ★

★ Höstens Skomode! Alla nitar och spännen! Jag älskar! ★

Starlounge Enköping! Mysigaste jobbet någonsin, distansen kvittar! ★

★ Chai-thé! Hur gott som helst! ★

★ Absolut Vodka Rock Edition! Hur cool flaska som helst med nitar och läder! ★


DISSAR

 

✟ Martyrer. Folk som tycker synd om sig själva. ✟

✟ Höstmörkret, Det blir mörkt så tidigt. En aning tråkigt. ✟

✟ Facebook. Krånglar hela tiden. Nya Servrar och lite underhåll skulle vara på sin plats ✟

✟ Tråkiga räkningar som oanat dyker upp från ingenstans. ✟

 

 

 

 


Är det dags?

Dags för en ny bloggdesign kanske? Vilken färg..
Nu har jag haft grön och röd.. men jag är inte så förtjust i blå.. kanske.. öhm..
Orange!
Det gillar jag! Man må vara färgglad nu när hösten är här! Annars tappar man livslusten!

Något med massa orange och ljusgrönt typ.. höstens klara färger. Ja, jag börjar påta i PS direkt!

:D

Random Report

Magaluf Reunion närmar sig och jag har spenderat de två senaste dagarna med att försöka boka detta. Dock är det en omöjlighet eftersom alla kära vänner som ska med inte kan bestämma sig. Det börjar dock reda upp sig, vi är 5 pers mindre idag än vad som var spikat igår. Men men..

Bitterfittan har talat. Cheers!


Citat

Johan har huvudet på skaft! Dessa två tillfällen på samma dag. Han var nog trött stackarn! =)

"Jag tål inte nymfomaner"


(menade mytomaner)

"Ja man kan ju tro det vid detta tidelaget"


(tidelag = sex med djur)

Paris över nyår?

Jag sitter i skrivande stund och är alldeles för sugen på att åka iväg någonstans. Jag har sökt Internets minsta hörn som en slammsugare i ett akvarium. Jag vill åka bort. bort bort bort! Planen som just nu känns aktuellast är Paris över nyår med Johan. Har ännu inte diskuterat saken med honom men... jag drömmer vidare!

Tänk att sitta på en mysig restaurang och dricka svindyrt rött vin och ha ett glittrande Eiffeltorn på 318m i synfältet, utanför susar snön som tornados på disco och fönstrena är frostade av kylan utanför. Men där inne sitter vi, med några ljus där stearinet har smält ned och bildat en glaciärliknande kupa över ljushållaren. En kärlek som omger oss som ett värmande täcke och ett par tomma tallrikar som väntar på att hämtas in av en fransk servitris med knackig engelska. Merci säger vi på värdelös franska bara för att vara sådär riktigt töntigt turistaktiga som vi faktiskt är. Men vi gillar't!

Förstå vad mysigt? Jag ska övertala honom. Har kommit fram till att det inte är så dyrt. Hittade ett någolunda schysst hotell med skapliga omdömen och ett överkomligt pris på 380€ för 4 nätter. Flyget skulle gå med RyanAir för ca2500;- Hur bra låter inte det? 380€=ca4100;-

Ungefär 3300 var för 4 nätter i Paris. Dessutom över nyår!! Det låter ju hur taget som helst :D Jag hoppas jag får med mannen på den här planen.. =))

Jag är så sugen att jag tillochmed tillbringade 10 minuter i Photoshop..

Åh vad jag vill åka! NU!

Första Jobbhelgen avklarad

Jeah!

I helgen jobbade vi som attan i den nyöppnade baren. Premiärhelgen blev superlyckad och det var grymt mycket folk.

Hoppas att alla vänner kommer och hälsar på någon helg! Världsmysig lokal och rågod mat!!

www.starlounge.nu

Välkomna:)

Saker man tappar

Igår tänkte jag på en sak. Allt man tappar genom livet. vare sig det är materiella ting eller känslor, vänner eller kanske till och med förståndet?

När man är liten tappar man ju allt hela tiden innan man har lärt sig greppa ordentligt. Det är en ständigt stigande kurva som slutar när man är gammal med att man tappar minnet. där i mellan så är det en sak jag har funderat på. man tappar så många vänner i takt med att tiden går. vissa växer man ifrån, vissa flyttar, vissa bara försvinner. Hur hårt man än håller i så tappar man vissa saker ändå.

Ibland tappar man ett glas så det spricker i tusen delar, ibland tappar man en vän man har älskat i tusenfalt.

Man önskar ibland att man kunde spola tiden till det ögonblick innan man tappade greppet. man önskar man hade hållt i bara lite hårdare. Men är det någon idé att tänka bakåt? det som har hänt, har hänt. vissa saker kanske man kan återfå greppet om, men det är mycket man inte kan få tillbaka.

Jag har tappat mycket, precis som resten av planetens befolkning har jag tappat glas, brickor, vänner, förståndet. Jag hoppas bara att jag aldrig tappar minnet. speciellt inte minnet av det jag tidigare har tappat.

Till alla mina vänner, ägodelar och sinnen jag kan komma att tappa: Jag håller så hårt jag kan.

RSS 2.0