Lördag 26/9 2009








Helt galen kväll :) Mysigast runt 10-snåret <3

Tips!

Heja! Tänkte bara lalla lite om en rätt trevlig sida. Man får gratis biobiljetter! Det är fan inte svårt heller, hur nice som helst. Prova! Klicka på bannern här under bara så kommer du till sidan där du reggar!



Vem vill gå på bio med moi? :)

Mannen i mitt liv

Rubriken säger allt :)


<3


Myskväll, fest, krogen och bakissöndag

Japp. Nu har jag ju inte uppdaterat här på några dagar. Det är så dags så.

I torsdags så åkte jag och min kära ut till Jälla för att förbereda lite inför festen som ägde rum i fredags. Det blev ju självklart till att vi drack en del vin och slutade upp i badkaret lite småluriga båda två. kvällen blev ganska tidig eftersom att det skulle bli röj i fredags.

I fredags då som sagt var det fest. Det blev Johan och jag plus ca.10 pers. Vi spelade Buzz som johan köpt in tillfället i ära. Även lite Wipeout hamnade på projektorduken. Vi hade jättekul, Johan var pissfull och Mickan ville gärna flytta runt på blomkrukor av någon underlig anledning..

Igår så var planen att vi skulle på oktoberfesten och möta upp mater dolorosa som var utklädd till något väldigt smaklöst. Hon hade svarta knästövlar, en gul peruk med en meter fläta, och en sverige-tyroler-klänning. Otroligt vcackert. bilder kommer.

Vi kom i alla fall aldrig till oktoberfesten, det kändes rätt ovärt att betala 140 spänn inträde för att få sitta på träbänkar i ett skitigt tält och dricka spendrups på PET-flaska. Så vi mötte upp modern och Anders på Attila istället. De var såklart panikfulla båda två. och vi var på god väg. Till sist blev vi av med de äldre ochj vi drog till Etage, klockan 2. där fann vi Elin, Emelie och Västervikarna Ekis och Alexander tror jag han hette. Johan bjöd bordet på en kanna kamikaze och Alex bidrog med 3 Flatliners. Fyfaaan vad det inte är gott. uuuh..

Väl hemma på natten så fick vi såklart för oss att fritera fiskpinnar, men det hände aldrig, så på morgonen så var ett helt 30pack fiskpinnar förstört pga att de legat framme hela natten. Wille hade även behövt stänga av fritösen vid sex på morgonen. Det hade kunnat gå åt helvete det ;p

Nu ligger jag, Johan och Mickan i varsin soffa/fotölj och tittar på en fjantig tonårsfilm som heter "The perfect man" så nu ska jag lägga ned mitt febrila ointressanta bloggande. Later! ;p

Skottår

Zacke: När är det skottår?
Jonas: Eh Juni..
Zacke:Nej men haha vafan! MOA! Du ser ut som en som vet när det är skottår?
Moa: eh Februari va?


IQ på våran klass.. Moa är dessutom läraren =)

Jobb

Sovandet får vänta! Jag måste ju dokumentera och berätta att jag har kirrat jobb. Och nu är det officiellt kan man väl säga.

Den 8e oktober börjar jag som bartender på Star Lounge i Enköping. Det är en snart nyöppnad bar/restaurang med rock/sport tema. Våra arbetskläder innebär nitbälten! Hur bra blir inte det?  Det kommer bli kanonkul, och kul är kul när det för med sig LÖN! Jag älskar löner..

Sen ska jag börja spara pengar så jag kan hitta på något roligt kanske i vår eller så.  Har hittills 131kr på sparkontot.. Hoppas jag inte snor dem innan jag hinner sätta in nya... Jag ska vara stark.. Jag kan klara det!

Men men, på riktigt nu! Godnatt!!!

Nattning

Så, nu har jag gjort klart allt för dagen. Idag innebar det att:

  • Vakna 09.00
  • Få besök av Carro och Hoppe till Lunch
  • Dricka kopiösa mängder kaffe
  • Käka friterade fiskpinnar och pommes, min paradrätt!
  • Hämta nya p-piller
  • Fotas till skolkatalogen + porträttfoto
  • Cykla som en idiot fram och tillbaka till skolan och få en blöt fläck i röven av en regnindränkt sadel.
  • Åka till min kära med buss
  • Inse att 7an bytt linje och hamna vid Årstagården istället för Årsta Centrum.
  • Promenera från Årstagården hem till mannen.
  • Spela Buzz med Mickan och Johan i en och en halv timme. Vann 3/5 ggr ;)
  • Skriva en ny guide till http://pixeltrix.blogg.se
  • Skriva loggbok om projektarbetet otroligt utförligt.
  • Sitta och slöa vid datorn en stund
  • Duscha
  • Kramas med mannen min
  • Photoshoppa diverse bilder i hopp om att komma på ett nytt ämne till nästa guide.
  • Få in pengar, nu blir det leka av!
  • Sova nu, dvs 23.30.
En ganska fin dag tycker jag. Hade kunnat sluta på ett bättre sätt om inte Johan jobbade natt dock.

Godnatt! :)

Mickan satsar på Svart

Nu börjar det bli lite läskigt snart. Mickan visar fler och fler tecken på att vara inne på fel spår.
I våras utbrast hon:
Ja jag ska gifta mig med en svart jag! öh, brudklänning alltså!
Och alldeles nyss så säger hon:
Ja någon gång ska man nog satsa på svart också!

Vad säger vi om detta?

Höst

Idag är det nog höst, det känns så i luften. I morse när jag vaknade så låg en svag dimma över husen utanför, och det var kyligt som attan. Nästan så jag drog mig för att följa min morgontradition. Dvs. en kopp nybryggt kaffe och en förtjänad Lucky Strike på balkongen.

Jag hörde på radion att det är höst när medeltemperaturen har legat på 5+ i 5 dagar i streck. Det har ju dock inte hänt än, men men. Det är ändå höstdagjämningen idag. Om ni inte redan visste det så är höstdagjämningen ett astrologiskt fenomen som innebär att dag och natt är lika långa, så nu går vi mot mörkare tider.

Men även om vi är på väg in mot en mörk och kall vinter, så kan vi ju glädja oss åt att stadens gator snart pyntas upp med glittrande lampor och granar. Det är jul om 3 Månader. 


Nu ska jag snart cykla iväg till skolan för att ta klassfoto, och sedan ha Fotografisk bild i 3h. Blir nog bra det. Kvällen spenderas tillsammans med min kära man, i alla fall tills han lämnar mig för jobbet kl halv 10.

Så skönt att vara ledig på torsdag och fredag. I helgen blir det fest!

Deppsöndag


Score

I somras var vi och badade i Länna. Hittade bilderna på våra extraordinära hopp alldeles nyss, är ju tvungen att lägga upp :) Snygga är vi! Jag gillar min grod-stil!! Haha Jag trodde jag skulle dö :O



Redigering då och nu

En gammal bild som togs för ca ett år sedan. Jag ser ju sådär lagom sliten ut. Jag redigerade bilden dagarna efter bilden togs, dvs ett år sen. På den tiden var jag väl ingen hejare på redigering verkar det som. Rent ut sagt förjävligt dålig. Nu har jag förbättrat skillzen och klarar av att göra lite mer verklighetstrogna redigeringar.. Första bilden är Orginal, totalt oredigerad. andra är den jag gjorde för ett år sen. och den tredje är den jag gjorde alldeles nyss :)


Fler pix




















Rumsstädning N1

Idag har jag städat rummet för att göra av med energi så jag kan somna ikväll :D smart smart.. ?

FÖRE




EFTER





Foto i Botan

Jag var i Botaniska trädgården och fotade idag med min Foto-grupp. Här är en av bilderna, slänger upp fler när jag har hunnit redigera :)



Middag

Vid familjemiddagen igårkväll så utbrast min käre syster något rather odd om man säger så.

-Alltså, finns det möjlighet att sätta på kycklingfötter?

???

Minns inte exakt vad det var hon egentligen menade, men det lät ju rätt spännande..

Fest fest fest

Heja heja

Igår var vi hem till David och firade hans 25årsdag. Det blev grillning(som min man är grym på), vitt vin, massa snack och bara trevligt helt enkelt. Vi bestämde oss senare att dra ner på stan, men det blev inget av då David och Robban for iväg till Knivsta av någon anledning. Kent sjussade hem Micke och Anna, och jag och Johan gick hem till mig. Det var mysigt. idag ligger vi som två kollin och önskar kanske att vi skippat det där sista glaset :)

Men men, det är skit man får ta i branchen helt enkelt. Här är en randombild på ett öga :p


20 more miles


20 more miles in the rain
20 more getting drained
I can't redeem myself
But I still can figure it out




Jag älskar Soilwork<3

Mammas skrivtalanger

Ur: Morfar Einar - Ett konstgjort andningsförsök på ett allt mer bleknande minne

av Kim Rosén (typ i slutet av 70-talet)

 

"Egentligen var morfar Einar inte min morfar utan pappas. Min pappa växte upp hos sin mormor och morfar och brukade sno deras pensionspengar. Jag tror inte de blev speciellt arga. Så var han, morfar Einar, glad och lycklig bara han fick äta sin rökta böckling och röka sin cigarr. Han t.o.m. luktade som en gammal fisk, men gud vad jag skulle älska den lukten än i denna dag om han uppenbarade sig.

[...]

"Pedofil eller ej, han lever kvar i mitt hjärta och jag är glad att han funnits och till viss del präglat mig. T.ex. är det nog taxens förtjänst att jag är en stor hundvän och min kärlek till Einar som gjort att jag alltid tyckt gamla gubbar är så söta(inte så till den milda grad att jag ”flöt” på att torka deras skit på långvårdsavdelningen på Knivsta sjukhem förståss, men ändå…)"

 

:p Kul som attan


Vill ha!

Här är tips på vad jag vill ha i brevlådan :)


Världshett armband och fräna örhängen med handklovar från cocoo.se
Och tänk om man ändå kunde gå i 12cm klackar, jävligt heta skor.. =/


Hiss eller diss? bara för att vara som alla andra!


►IDG.se, bästa internettidningen!-
-Sallad på Fiket i Gränby Centrum, USCH!◄
►Snart blir det åka bräda igen!-
-Höstens mode & färger. blä!◄
►Hembakt kladdkaka!-
-Riskutbildning för MC-kort fr.o.m 1nov...◄
►På vägen mot körkortet!-
-Den lilla kioskens öppettider!◄

Kärlek




Ett nytt desperat försök

Jag har precis försökt mig på att färga håret, igen. Som vanligt så fastnar ju ingenting och jag förblir ett praktexempel på varför man inte ska färga håret själv. ska nog börja gå till frisör o görat.. :) Kanske slänger upp en bild om jag orkar.. nu ska jag lägga in ny musik på mobilen, tråkas ihjäl av de som jag har nu.. usch usch!


:)



Dagen efter Dagen F som i Fredag

Jag blev lämnad ensam på Terassen av mitt lilla damgäng. Sofia åt ett håll, Carro åt ett håll.. Hoppe åt samma håll som Carro.. Elin åt något odefinerbart håll.. Själv var jag kvar o tjattrade med några andra vänner som jag funnit. Tills jag insåg att jag var lämnad. då gick jag till Etage och träffade min älskling. där fanns också Elin sen! Hon och hennes trevliga vänner från Västervik. Mycket roliga killar. Tack för det! Johan var kanonfull :D Som alla andra i och för sig :D

Träffade massa vänner och bekanta igår, kul som fan! :D

Idag mår man som man förtjänar... =)



Utgång!




FYFAN!!


Vad roligt det ska bli att tillbringa kvällen med tjejerna (och hoppe)!! Sånt händer alldeles för sällan!!

<3<3<3



Indie! klickklack





Trix trix =) Ännu mer bildredigering. Har inte liv till något annat! Denna gång blev en, aningen "äeheh..." indie offer för mitt Photoshop beroende. ;)




Hon blev ju genast 10 år äldre i alla fall :)


RSS 2.0