BTW




Jag blev faster i måndags! lilla Loke är ute i det fria!


Hemma igen

Hallå i stugan!

Nu är jag hemma i storstan' igen. det blev en extra natt i husvagnen. Har haft superkul! Inte ofta man kommer iväg på planerade resor. Oftast blir det ju i sista minuten -if you know what I mean- . Vi övernattade 2 nätter på Skara Sommarlands camping, och resterande nätter har vi tillbringat på diverse rastplatser runt om i syd(väst)sverige. Tyvärr har det inte blivit många foton knäppta (även fast vi alla var fast beslutna om att ta massa kort)

Men nu är Alinde från Falkenberg här! Så nu blir det öldricka som gäller. Jag kan ju inte sitta här o tramsa när man har finbesök. Jag återkommer med lite mer details (och de foton som faktiskt togs) om husvagnssemestern när jag har lite mer tid!


Snok

Nu sitter jag här hemma hos mickan och har precis ätit tårta så det räcker. asgoda! mormor är här och Mickans farmor Märta med. hon är så rolig hon! babblar om svamp och lingonplockning. komik!

men nu ska jag fara mot Skara som sagt. var bara tvungen att dokumentera vad Michelle sa nyss när vi satt och snackade om ormar i vattnet! Simma lugnt vi hörs på torsdag!

"Jag har sett en snok simma på land.. på land på vattnet!" - Michelle

Saabkrångel, tårta och vattenland

I skrivande stund sitter jag och lyssnar när mamma försöker få igång bilen utanför fönstret. Rätt underhållande. Saaben vägrar starta verkar det som. Synd. Planen var att hon skulle sjussa ut Göran och Henrik till Häcklinge. Och sen skulle vi åka till Mickan och äta tårta. Mickan har gjort 2 jättefina tårtor den jäveln!

Jag har lite panik, eftersom vi åker mot Skara idag så borde jag ha packat... men icke, här sitter jag i ett par SverigeLotten-kalsonger och funderar på vad jag ska äta? Jag... Måste... Packa...Nu... Jag fixar det snart!

Men en rök har jag nog tid med i alla fall. Hur som helst, hörs när jag kommer hem!

En av tårtorna, jag trodde jag hade bild på båda men tji fick jag..

Grattis Mickan!




Idag Fyller systeryster 26! Tänka sig! Grattis grattis!


Bästa Fractal jag sett

Hey peeps!!

Det här är helt sjukt! Jag har spenderat de senaste 2 timmarna med att glo på bilder som den här grymma bruden har gjort. Helt spårat vad duktig hon är!

Yasny-Chan @ DeviantArt

By far nåt av det snyggaste jag sett på länge inom grafisk design!



Helt Insane... (bilderna är miniatyrer, det går att klicka på dem för att få upp en större)

Jag är helt klart imponerad!

Nära skjuter bara grannen!

Igår var en kväll av förväntningar. Middag hos mormor, asgott för övrigt. Någon superdundergod kycklinggryta med paprika och massa ansikten. Fyfan vad gott.

Vid 19.40 så ringer storebror och är helt lyrisk. Han och Tina var på väg in  till BB! 3min mellan värkarna och nu var lilla Loke på väg ut! Hela kvällen sitter alla och väntar på samtalet som skulle göra mamma till farmor, wille till farbror och mig och mickan till fastrar. och inte minst, Magnus och Tina till föräldrar!

Men, lilla Loke verkar trivas bra i mammas mage och ville inte komma ut än ändå. de åkte hem igen i morse, inget hände. tråkigt. men men på måndag så blir det till att sätta igång förlossningen så nu har jag max 2 dygn kvar som icke-faster så att säga. sweet!


"Random line of wordpoo"


Jag saknar för övrigt min man.

Alinde till Uppsala!

JEAH!

Torsdagen den 30e Juli kommer min kära vän Alinde från Falkenberg upp till storstan'! Då jävlar blir det fest. Jag menar? sist den blonda kvinnan var här så blev det ett 48 timmars party på biljardbordet tillsammans med en nyinköpt partykompanjon vid namn Xenu. Guldfisken som fick både öl, sprit och diverse kapsyler i sin skål.



Bloglovin jude

Följ min blogg med bloglovin

Gomorron gomorron!

Idag väcktes jag ungefär klockan 10 av att E-type vrålade från fönsterbläcket (nej inte bokstavligt talat). Johan undrar "är det min eller din?"  Varpå jag undrade.. "Va? skulle jag ha E-type som alarmsignal?, varför skulle jag ställa alarm en sommarlovsfredag?"  men istället sa jag bara "ja inte fan är det min =P" och snusade vidare i kudden. 

strax efter halv 11 så for han iväg, min gullegris. Nu förblir jag ensam tills på söndag. Kanske vill någon umgås?

Jag funderar på att städa rummet, och sen fara iväg till mormor. Jag bjöd in mig själv och resten av familjen på middag ikväll. tur att de är så rara och går med på sådana utsvävningar från vardagen! Höhö

Ska försöka lägga upp så mycket bilder som möjligt =p idag blev det floorart. Kulan och jag ritade den snygga draken på Birdie 19(<3) i maj i år. schnygg? Jag är i alla fall het som vanligt på den bilden oja:P





Skara Sommarland here we come

Vi ska till Skara, vi ska till Skara, vi ska till Skara!

På söndag bär det av, med bakluckan full med bira, handskfacket fullt med snus och kartböcker i diverse storlekar. Med vattenland i sikte och regnigt Uppsala i nacken ska vi susa längs Sveriges välskötta vägar med husvagnen vobblandes bakom den lilla Golfen, låt oss hoppas att vi överlever!


Men HEY! Vi ska till Skara ;)


Nu har min man somnat i en rätt oergonomisk position på bredden i min säng (som är full av skärp och ordlexikon(?)) klockan är 9, han måste varit lagom trött stackarn.. Jaja, funderar på att dra en liten kaffe och kaka och sen krypa ned o våldta min kudde. Wish me luck!


=)

Hej jag är kär!

Sitter här och funderar på vad jag ska göra. Därför blir det bara massa skit av allting. Men för fan! Jag leker vidare i PS, kanske presenterar nästa verk också.. vad kan det bli bläääjua... =) 

Fan jag har redan tröttnat på bloggdesignen.. efter 24h uptime? får väl börja spåna på nästa haha! byta ofta är bra..

Jag har ju verkligen inget vettigt att skriva här.. 


Rivella blogg [Activate]

http://rivella.blogg.se

Is up 'n runnin' peeps!

Jag har spenderat de två senaste dagarna till att trixa med designen. Ganska nöjd med slutresultatet faktiskt.

Hoppas att någon finner de kommande innehållet intressant! Om inte; tjaa, då får jag i alla fall skriva av mig :)

Mer kommer, nu ska jag fixa lite i Photoshop. Guds gåva till mänskligheten (efter öl, det manliga könet och coca cola).

Tjingeling!


RSS 2.0